Universal Contourwrap

De wereldberoemde Bodywrap is al 20jaar lang een favoriet vanwege de ongelooflijke en onmiddellijke resultaten voor centimeterverlies. Deze aanzienlijke resultaten voor centimeterverlies zijn te danken aan de natuurlijke kleioplossing in combinatie met gespecialiseerde wikkeltechnieken.

De combinatie van de unieke, natuurlijke kleioplossing en de gespecialiseerde bodywraptechnieken maken de Universal Contourwrap zo succesvol. De kleioplossing onttrekt de afvalstoffen en de wikkeltechniek comprimeert op actieve wijze het zachte vetweefsel. Dit veroorzaakt een onmiddellijk verlies van centimeters en heeft een verstevigende en vormende werking op het lichaam.

De kleioplossing blijft na de behandeling in de poriën van de huid aanwezig en het verlies van centimeters kan nog 3-4 dagen verder gaan. Wij raden u aan om u tijdens dit tijdsbestek uitsluitend te wassen met lauw water, maar dit is facultatief.

Dit is geen behandeling voor vochtverlies. U wordt aangeraden om na uw behandeling regelmatig water te drinken om het ontgiften te stimuleren en de afvalstoffen uit uw lichaam te spoelen.

 

De procedure

1) Voor de behandeling wordt u opgemeten op bepaalde punten van het lichaam

2) De wikkels, die vooraf in de kleioplossing zijn gedrenkt, worden aangebracht

3) Vervolgens draagt u een vinylpak om warm te blijven en kunt u een uur lang ontspannen blijven zitten, terwijl de behandeling zijn werk doet.

4) Na 60 minuten worden al uw wikkels verwijderd. U wordt opnieuw opgemeten en u zult versteld staan van de resultaten op het gebied van centimeterverlies.

5) Voor de complete voordelen van de Bodywrap raden wij een serie van 3-5 behandelingen aan, die met tussentijden van minstens 7-10 dagen plaatsvinden.